Tuesday, 31 August 2010

Endelig i Roma

Beklager forrige innlegg, men har ikke hatt tid til å blogge før nå! Da det hele tiden skjer noe, men skal si det er godt  å være på farten. Har ikke kjedet meg en eneste dag her enda. I det området jeg bor i (Trastrevere) er stedet hvor mange italienerne fester, hver dag uten for vår leilighet er det en hel haug av gutter, så alle jentene henger utenfor vinduet. Jeg liker veldig godt området jeg bor, for er ikke så mange turister som holder til. Bilder av leiligheten kommer snart ut på bloggen.

Jeg var sykt nervøs og spent før jeg dro hit, men jeg ble tatt godt i mot av alle og gjengen er kjempe hyggelige. Trives godt med de jeg bor med, da vi er seks fnisete guttegærne jenter.  Vår sitat: Mye godt mannekjøtt her!"

 Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde dette, for det her er noe av det beste jeg noen gang  har gjort hittil. Anbefales på det sterkeste.  Savner ikke hjem kjære hjem ett sekund! Litt lille Casper Dimitris da.

Det å være tilbake til Italia / Roma er FANTASTISK, home sweet home. Skal for første gang i dag lage middag hjemme, har for det meste spist ute :O  Men det frister så utrolig mye spesielt da man er omringet av restauranter. Så er det så sykt mye gode fristelser her. Rett rundt hjørnet kan jeg kjøpe is, piadina, pizza, crepe con nutella,  you name it! Så er det shopping da, åååh det er så mye fint høstklær her, men frister ikke å kjøpe noe da det er 30 grader, sol og svetten pipler. Men har selvfølgelig blitt litt nye klær på meg ja! :D

Vel en liten kort oppramsing, skal prøve å legge ut bilder istedenfor har ikke så mye tid til å skrive.

Ciao!
 

2 comments:

  1. Høres ut som at du har det kjempefint:) Du har nok gjort et bra valg:D Gleder meg til å følge med på bloggen din;)

    ReplyDelete
  2. Ja jeg har det veldig bra her! :) ja så koselig at du vil følge den. :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting! I adore to read them all! <3
xx